Фестиваль юних пожежних

Фестиваль юних пожежних
18 квітня 2018 року відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Участь у фестивалі взяли команди із 16 закладів загальної середньої освіти Віньковецького району.



Учасників гостинно приймав Віньковецький НВК. Упродовж трьох годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями і чарівними посмішками хлопців і дівчат.
Учасників фестивалю привітав Панасюк Володимир Богданович, начальник Віньковецького районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Оцінювали виступи Панасюк В. Б., начальник Віньковецького районного сектору Головного управління ДСНС,  Арсенюк В. О., начальник відділу освіти, молоді та спорту, Штанько О. М., методист РМК, Коваль Л. А., директор БДЮТ, Дудар Н. А., провідний методист РБК.
Конкурс «Домашнє завдання». за темою «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй» є найулюбленішим як для вболівальників, так і для журі. Учасники демонстрували свої здібності – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Лейтмотивом виступів, усіх без винятку команд, було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а в разі біди слід телефонувати до працівників ДСНС за номером «101». 
Виставляючи оцінки, судді звертали увагу на артистизм, кмітливість. дотепність, змістовність, оригінальність та на хореографічну і вокальну майстерність.
За результатами змагань було визначено переможців: команда ДЮП  Зіньківського НВК «На варті життя» завоювала почесне перше місце, друге посіла команда ДЮП Дашковецького НВК «Прометей» і третє місце команда Старонетечинецького НВК «7 кадрів». Жоден із учасників фестивалю не залишився без грамоти за перемогу у певних  номінаціях.



Змагання дружин юних пожежних продовжуються і на команду Зіньківського НВК чекає ще одне випробування – зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, який буде проводитись  16 травня цього року у м. Кам’янці-Подільському.

Коментарі