Міжнародний день захисту дітей


Міжнародний день захисту дітей


1 червня, в Україні відзначається чудове і зворушливе свято - Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди в районі було проведено цілу низку заходів.
Перший літній день на Віньковеччині був насичений урочистостями, тому кожній дитині району не бракувало уваги - було підготовлено багато сюрпризів.    Так, 1 червня 2018 року в центрі містечка відбувся районний захід присвячений Дню захисту дітей. Серед присутніх особлива увага приділялась діти різних соціальних категорій.




Під час проведення святкового заходу   діти співали, танцювали, було проведено конкурс дитячого малюнка  на асфальті «З’єднаймось всі в сім’ю єдину», виставку дитячої творчості  та майстер-класи гуртків дитячої творчості БДЮТ, спортивні змагання серед дітей. Презентували свою творчість юні літератори, проведено також благодійний ярмарок-розпродаж смаколиків «Врятуй життя дитині». З особливим захопленням діти брали участь у «реальній» презентації професії поліцейського, пожежного, лікаря невідкладної допомоги. Цікаве і захоплююче дійство запропонувала діткам районна дитяча бібліотека – квест «У пошуках скарбів». А супроводжували усе свято для дітей вокальний конкурс «Росинка», запальні танці танцювального ансамблю «Сюрприз».





Коментарі