Регіональний збір лідерів


Регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування на Віньковеччині


30 жовтня 2018 року у Зіньківському НВК Віньковецького району відбувся регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування з проблеми «Національно-патріотичне виховання в контексті розвитку особистості». У заході взяли участь учні та педагоги Деражнянського, Ярмолинецького районів, Дунаєвецької міської, Дунаєвецької селищної, Маківської сільської, Новоушицької селищної об’єднаних територіальних громад.

Відкрила збір лідерів завідувач організаційно-масового відділу Хмельницького обласного центру науково - технічної творчості учнівської молоді Пірожок Інна Миколаївна. Мотиваційно-настановчим та з побажаннями успішного спілкування та роботи  було звернення до учасників заходу завідуючої Віньковецьким районним методичним кабінетом Саврій Світлани Гаврилівни.  З побажаннями плідної праці до учасників виступили Коваль Людмила Антонівна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості і Штанько Оксана Миколаївна, методист з виховної роботи РМК.
З вітальним словом до лідерів та наставників звернувся голова Віньковецької райдержадміністрації Коцемир Олександр Анатолійович. Олександр Анатолійович наголосив на тому, що саме на молодь покладаються всі надії щодо покращення політичного, економічного стану та розквіту України. Побажав лідерам в майбутньому досягти певних вершин у становленні їх як особистостей. Водначас Коцемир О. А. запевнив, що районна влада зробить все залежне від неї, аби лідери району відчували постійну підтримку у своїх справах.
Про співпрацю відділу освіти, молоді та спорту та учнівського самоврядування розповів Арсенюк Віталій Олександрович, начальник відділу освіти, молоді та спорту. Начальник зазначив, що основним завданням закладів  загальної середньої освіти є  виховання лідера, справжнього громадянина й патріота своєї держави, навчання його демократичному спілкуванню, умінню працювати в колективі, розвитку творчих здібностей.

Візитку Зіньківського НВК та екскурсію в музей представили учні  закладу, Островський Віктор Станіславович, директор Зіньківського НВК та Бех Алла Василівна, педагог-організатор. Про діяльность ради учнівського самоврядування Віньковеччини розповіла Стахович Олександра, заступник голови ради старшокласників району.
Учасники зібрання стали активними учасниками презентації учнівського самоврядування Зіньківського НВК та засідання на тему «Лідер – який він?». Пізнавальним, творчим, оригінальним та дієвим став для лідерів тренінг «Я – громадянин України», який провела Хомишена Евеліна Янівна, педагог-організатор Віньковецького НВК.

Незабутньою, цікавою та пізнавальною для учасників заходу була екскурсія історичними місцями Зінькова.




Світлини: https://drive.google.com/drive/folders/1_SsPES4EBKz5vrp2u-ZnntQnUhJi7Y7m?usp=sharing
 


Коментарі