Ярмарок професій


Ярмарок професій
26 жовтня 2018 року в районному районному Будинку культури відбувся  районний профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнівської молоді, мета якої зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити їх уявлення про робітничі професії, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади. 
Ярмарок професій – це найкраща нагода отримати інформацію з перших уст. Вибір професії та навчального закладу відіграє чи не найважливішу роль у житті кожної молодої людини, а тим більше сьогодні, коли вимоги до працівників швидко змінюються.
Під час проведення профорієнтаційного заходу майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися із представниками більш як 12 навчальних закладів,   отримати  кваліфіковані відповіді на запитання. У фойє Будинку культури були встановлені інформаційні стенди, а також всі бажаючі отримали брошури та буклети.



З привітаннями та побажаннями правильно обрати свій професійний шлях перед присутніми на Ярмарку виступили організатори заходу: Троян О.В., начальник районного центру зайнятості, Арсенюк В.О., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Ящук В. В, заступник голови районної ради.
Після виступів навчальних закладів стартував інтерактивний профорієнтаційний захід «Подорож у світ професій», у якому брали участь команди Віньковецького ліцею, Дашковецького НВК та Зіньківського НВК. Глядачі в залі активно вболівали і реагували бурхливими  оплесками на вдалі та цікаві відповіді учасників конкурсу. Переможці цього дійства отримали в нагороду призи від центру зайнятості.


Коментарі